UkraineNews

Баклажанова ікра, яку захочеться готувати знову: легкий рецепт

Соковита, ароматна та неймовірно ніжна баклажанова ікра стане справжньою зіркою вашого столу. Пропонуємо перевірений рецепт, який зробить класичну закуску легкою у приготуванні та шалено смачною. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Дарини Вістовської. Рецепт баклажанової ікри Баклажанова ікра - це дуже універсальна страва, і її можна поєднувати з багатьма продуктами. Ось кілька варіантів:

  • хліб та випічка - на свіжому або підсмаженому хлібі, багеті, лаваші. З крекерами або тостами як закуску
  • м’ясо та риба - подають поряд з запеченим курячим філе або індичкою. Добре поєднується з рибою, особливо запеченою або на грилі
  • макарони та крупи - можна додавати як соус до пасти або рису. Використовувати як начинку для млинців чи пирогів
Інгредієнти:
  • баклажани - 2 шт.
  • перець червоний - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • часник - 3 зубчики
  • томати - 2 шт.
  • сіль, перець - за смаком
  • улюблена зелень
Спосіб приготування Баклажани та перець потрібно запекти при 200 С до готовності, залишити охолонути і очистити. Далі обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо дрібно нарізані запечені овочі, натерті томати, часник і спеції. Все ретельно перемішуємо і доводимо до готовності. Вкінці потрібно посипати улюбленою зеленню.

Рецепт баклажанової ікри (фото: кадр з відео)

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений СМАЧНІ ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ (@vistovska_cooking)

Вас може зацікавити:
  • Рецепт смачного овочевого рагу на зиму
  • Домашній "Живчик" з яблук без хімії та консервантів, який сподобається кожному
  • Смачна лохина в шоколаді за 5 хвилин, яка сподобається усім