
Соковиті, пряні та швидкі у приготуванні помідори по-корейськи стануть справжнім хітом на зимовому столі. Цей простий рецепт допоможе зберегти літній смак помідорів і додати до нього пікантну нотку спецій. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт. Помідори по-корейські Інгредієнти на 5 банок по 0,5 л:
- помідори - 2 кг
- морква - 500 г
- зелень - 100 г
- сіль - 2 ст.л
- цукор - 4 ст.л
- приправа до моркви по-корейські - 1,5 ст.л
- олія - 60 мл
- оцет - 60 мл
Приготування помідорів по-корейські (фото: кадр з відео)
Після цього наберіть салат у числі пів літрові банки, наповнюючи їх до самого верху. Прикрийте кришками та відправте варитись на 10 хв з моменту закипання.
В кінці герметично зарийте банки, переверніть верх дном та залиште до повного остигання.
Помідори по-корейські (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Топ-3 способи заморозки помідорів на зиму, щоб зберегти смак і аромат
- Рецепт смачних помідорів "в снігу" на зиму
- 5 салатів з помідорів, які варто приготувати до кінця літа