
Приготувати ніжне, вершкове та оксамитове картопляне пюре набагато простіше, ніж ви думаєте, і для цього зовсім не потрібно варити картоплю. Як зробити ідеальне картопляне пюре, розповідає РБК-Україна з посиланням на Daily Express. Відомий шеф-кухар Том Бейтман розкрив секрет, як досягти найніжнішої текстури. І найцікавіше, він радить не варити, а запікати картоплю, причому прямо у шкірці. За його словами, це надає страві набагато глибшого та насиченішого смаку. Він назвав цей рецепт "найкращим в історі" завдяки його простоті. Ось як приготувати ідеальне пюре вдома. Рецепт оксамитового картопляного пюре Інгредієнти (на 4 порції):
- 1 кг картоплі (найкраще підійдуть сорти з високим вмістом крохмалю, які добре розварюються)
- 160-180 г холодного солоного вершкового масла, нарізаного кубиками
- 150 мл молока
- Сіль
- Білий перець
- Який спосіб зберігання картоплі до весни названо найкращим
- Що буде з врожаєм картоплі та інших овочів цього року
- Вчені розкрили секрет, яка картопля найкраща - біла чи фіолетова