Хрустка, ароматна й освіжаюча саме така виходить капуста “п’ятихвилинка”, яку господині готують, коли хочеться чогось смачного, але часу обмаль. Рецептом швидкої капусти ділиться РБК-Україна з посиланням на публікацію Консервація та Кулінарія в Telegram. Інгредієнти:
- капуста - 2 кг
- морква - 400 г
- часник - 4 зубчики
- (за бажанням) яблуко або буряк - для кольору та аромату
- 150 мл рослинної олії
- 150 мл 9% оцту
- 100 г цукру
- 2 ст. ложки солі
- 3 лаврових листки
- 5–6 горошин чорного перцю
- 0,5 л води
- Пиріжки без молока та яєць - простий рецепт приготування
- Рецепт корисних білкових батончиків, у 100 разів краще за магазинні
- Поширена помилка, через яку ви не отримаєте ідеальної випічки